Agenda

Next Events

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen waar iedereen welkom is! Van clubavonden tot dinershows en alles er tussenin; Ontdek hier onze actuele planning en reserveer gelijk alvast je tickets!

Afgelopen events

9 Februari, 2024

15 jaar Captain Midnight

The Captain Midnight Band wordt volgend jaar 15 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren! Op vrijdag 9 februari geven we daarom eerst een leuk indoor feestje in Arc Avenue met liefst zoveel mogelijk vrienden en bekenden van de band.Tijdens A Walk Downtown pakken we dan nog eens groot uit met (hele) bekende gastartiesten, maar daarover later meer.

Het programma:
18.00 uur : Deur open voor Pre-party / Buffet Tickethouders
19.00 uur – 19.45 uur  : Aanvang entertainment – Serge Solo
20.00 uur : Deur open Regular Tickets
20.15 – 21.00 uur : Serge Solo
21.00 -21.30 uur : DJ Bronx
21.30 uur : The Captain Midnight Band
22.30 – 23.00 uur : DJ Bronx
23.00 uur :  Finale Set Captain Midnight Band

Regular Ticket: € 17,50 - van 20.00 uur tot 01.00 uur
Buffet Ticket/Preparty: € 37,50 - van 18.00 - 01.00 uur
Parkeerticket P3: € 7,00 - ingang Regulusweg
10 Februari, 2024

Club Avenue - Losjes Edition

Inspanning en ontspanning dat is waar het in het leven om gaat! En daarom staat de tweede editie van Club Avenue in het teken van het 12,5 jarig bestaan van Losjes Events, het bedrijf van Arc Avenue-oprichter Steven van der Toorn, die deze avond ook nog eens 35 wordt. Net als vorige keer hebben we een lekkere line-up met o.a. Dennis Quin staan en pieken we lekker vroeg vanaf 19.00 uur tot 24.00 uur zodat de oppas op tijd kan afgelost worden.
 
Vier met ons deze mijlpaal en Steven zijn 35ste verjaardag tijdens de 2de editie van Club Avenue. Op 10 februari om 19.00u gaan de deuren open, zien we je daar?!

Wat kun je verwachten?
– Top DJ’s: Onze ervaren DJ’s zorgen ervoor dat de dansvloer de hele avond is gevuld en je kan genieten van de lekkerste house- en dancetracks.
– Verfrissende drankjes : Geniet van heerlijke cocktails, bottle-service of een lekkere fles wijn aan onze barren of statafels. 
– Exclusieve Sfeer : Club Avenue is de plek voor eens stijlvolle Club Night. Wij zorgen voor een goede ambiance, met een goed decor, top geluid en leuk publiek.

Locatie : Arc Avenue, Maanweg 174, Den Haag
Deur open: 19.00 uur
Einde : 24.00 uur
Entree : € 19,00

Line-up : DENNIS QUIN - MICKY HURTS - SLICK RICK

Parkeren kan in de aangrenzende parkeerplaats via P3 aan de zijde van de Regulusweg.
10 November, 2023

CLUB AVENUE - FIRST EDITION

Hou jij van een goeie Club Night, maar niet van die brakke volgende ochtend?

Kom dan vroeg pieken bij “Club Avenue – The First Edition, een nieuw uitgaansconcept voor de drukbezette 25-plusser die na een hectische werkweek even lekker wil ontspannen met lekkere muziek en een drankje. De eerste editie begint op vrijdagavond 10 november al om 19.00 uur en we eindigen om 24.00 uur. Mooi op tijd voor het aflossen van de oppas en om zaterdag weer fris en fruitig op het sportveld te verschijnen!

Wat kun jij verwachten?

– Top DJ’s: Onze ervaren DJ’s zorgen ervoor dat de dansvloer de hele avond is gevuld en je kan genieten van de lekkerste dancetracks.

– Verfrissende drankjes : Geniet van heerlijke cocktails, bottle-service of een lekkere fles wijn aan onze barren of statafels. Onze mensen weten precies hoe ze jouw favoriete dankje maken!

– Exclusieve Sfeer : Club Avenue is de plek voor eens stijlvolle Club Night. Wij zorgen voor een goede ambiance, met een goed decor, top geluid en leuk publiek.

 

Locatie : Arc Avenue, Maanweg 174, Den Haag
Deur open: 19.00 uur
Einde : 24.00 uur
Entree : € 15,00
11 November, 2023

25 Jaar Cafe de Boomers - de Reunie

Tussen 1998 en 2008 was Cafe de Boomers een begrip bij de Haagse stapper. Op zaterdag 11 november is er een reunie met alle bekende gezichten uit die tijd en ontbreekt natuurlijk ook de muziek uit die periode niet.

23 November, 2023

Director's Dinnershow Business Netwerk Haaglanden

Op donderdag 23 november verzorgt Arc Avenue het directeurendiner van Den Haag’s grootste en meest actieve businessclub, nl. Business Netwerk Haaglanden. Naast gezellige live muziek en leuke acts, verzorgen wij ook een luxe 3-gangendiner voor ongeveer 200 gasten. Dit evenement is besloten.
24 November, 2023

Walk in the Arc - QuizX, Magic Dinnershow

Deze veelzijdige en vooral interactieve dinnershow begint met een vrolijke quiz met live muziek waar je ook nog mooie prijzen kan winnen. Het diner wordt afgesloten met een magicshow van niemand minder dan Steven Kazan. Na het diner gaat de dansvloer open en is er een After Dinner Dance Party met The Captain Midnight Band.

25 November, 2023

Vroeger! A Walk Down Memory Lane

Laat de klokken van de tijd terugdraaien en dompel jezelf onder in de onvergetelijke sfeer van de jaren ’80 en ’90 bij ons gloednieuwe evenement: “Vroeger”! Verschillende zalen in Arc Avenue worden de ultieme bestemming voor liefhebbers van nostalgische muziek, glitter, live entertainment van o.a. Wipneus & Pim. 

In de Grote Zaal komt de “80’s & 90’s Dance Area”. DJ’s Marcel Toet en DJ Arlo van Sluis (bekend van Radio 538 destijds) laten de dansvloer trillen met de meest opzwepende hits uit die tijd. Bereid je voor op een unieke Tribute Act van de enige echte Tina Turner, vertolkt door Claudia Wagenmakers, en een ouderwets gezellige show van Wipneus & Pim, beroemd van hun legendarische Glitterclub-feesten in Den Haag. 

Maar dat is nog niet alles want we hebben ook nog een Kleine Zaal! In onze intieme “Foute Glitterbar” zet DJ Bronx de sfeer met schaamteloos lekkere guilty pleasures, tijdloze dance classics en zelfs karaoke. Hier kun je je innerlijke rockster ontketenen en ook met je vrienden en vriendinnen op de foto! 

En omdat we er vroeg bij zijn, opent onze Foodcourt zijn deuren ook om 19:00 uur. Geniet van heerlijke snacks en bites, en ontspan met films uit die glorieuze tijd. Geen noodzaak om vooraf ergens te dineren; we hebben alles wat je nodig hebt voor een complete avond uit! 

26 November, 2023

Kids Dance & Sing Brunchshow met bezoek van Sinterklaas

Binnenkort kunt u hier meer informatie verwachten.