Zalen

ALTIJD DE JUISTE RUIMTE VOOR JOUW EVENT

Met haar flexibele opzet biedt Arc Avenue je altijd de juiste oplossing ! Onze schakelbare zalen zijn flexibel in te delen en kunnen, afhankelijk van jouw wensen, apart of samen geboekt worden.

The Lounge Court

The lounge Court is een variabel indeelbare ruimte met een vaste en een ingebouwd 65-inch LED scherm. Perfect geschikt voor presentaties, borrels, walking diners en feesten, is dit een ideale lounge voor evenementen die wat compacter van aard zijn.

Oppervlakte: 218 m2 | Capaciteit: 100 personen

The Mid Court

The Mid Court is een variabel indeelbare en volledig transformeerbare ruimte die geschikt is voor de wat grotere evenementen en biedt naast de mogelijkheid tot het aanbieden van een buffet voor zittend diner ook nog ruime mogelijkheden voor additionele elementen zoals een cocktailbar, photobooth, of een podium met DJ’s en artiesten.

Oppervlakte: 630 m2 | Capaciteit: 150 personen

The Main Court

The Main Court is een variabel indeelbare en volledig transformeerbare ruimte die geschikt is voor grote evenementen met veel gasten. Deze ruimte biedt de mogelijkheid voor het aanbieden van een buffet voor een zittend diner. Er zijn tevens ruime mogelijkheden voor additionele elementen zoals bvb een cocktailbar, photobooth of poduim met DJ’s en artiesten. 

Oppervlakte: 670 m2 | Capaciteit: 250 personen

The Court Room

The Court Room is een compacte zaal die bij uitstek geschikt is voor bijvoorbeeld een off-site session, een workshop of een seminar. Deze ruimte staat opzichzelf en is niet schakelbaar met andere ruimtes

Oppervlakte: xxx m2 | Capaciteit: xx personen